Om os

Fiberløsninger

Vi tilbyder organiske fibre af høj kvalitet udvundet af bæredygtige vegetabilske råvarer. Disse værdifulde naturlige stoffer har egenskaber og funktioner som kan bruges til industrielle formå l. Disse omfatter produkter fremstillet af cellulose, genbrugspapir, korn og frugt fibre eller træfibre. Mange er restprodukter fra træ- og fødevareindustri som forarbejdes til fibre, mikrofibre, granulater, blandinger eller særlige doseringsformer efter kundernes behov.

Rensemidler

Miljøvenlige og effektive rensnings- og slipmidler til asfalt, der er sikkert for mennesker og miljø. Udviklet af Végétal Biotec fra bæredygtige vegetabilsk baserede råvarer. 100% biologisk nedbrydeligt.

Partnere

Vi har det danske agentur for det tyske firma J. Rettenmaier & Söhnes GmbH (JRS) for Business Units: Roadconstruction, Industry & Construction. Virksomheden er en af verdens største innovative producenter af naturlige fiberprodukter fremstillet fra bæredygtige vegetabilsk baserede råstoffer. De udvikler, optimerer og producerer fibre til brug i områder som asfalt produktion, lægemidler, fødevarer, industri og teknologi.

Vi har det danske agentur for Végétal Biotec